Skip to content
For hjælp til registrering af virksomhed i Norge.

Registre dit NO domæne før andre gør det!

Norges placering, økonomi, sprog og kultur gør det attraktivt for mange danske virksomheder at handle med nordmænd og norske virksomheder. Der er derfor god fornuft i at sikre sit firmanavn og andre varemærker som domæner i Norge før andre gør det.

Det koster minimalt at sikre sit firmanavn, webside eller andre brands i forhold til at skulle finde på andre navne, når din virksomhed er klar til det norske marked. Hver virksomhed – stor som lille – kan kun  registrere 100 stk. .NO domæner. Nordic DC gør det muligt for din virksomhed at kunne registrere dine norske domæner i eget navn.

Sådan registreres et norsk domæne

For at kunne registrere .NO (norsk) domæner skal virksomheden være registreret hos de norske selskabsmyndigheder og have norsk postadresse. Nordic DC hjælper dig hele vejen, så du undgå at lade andre stå som registrant/ejer af dine norske domæner. Læs mere her – trin for trin.

Momsregistrering i Norge

Når først dit norske domæne er sikret, så er næste skridt at blive momsregistreret i Norge. Vi kan hjælpe dig med en registrering uanset om du ønsker en momsregistrering, som er målrettet webshops (VOEC) eller i ønsker en momsregistrering for udenlandske registrerede virksomheder/foretak (NUF). Kontakt os her for en nærmere dialog omkring momsregistrering i Norge. Du kan se vores priser her.