Skip to content

Spørgmål og svar om det at få sin virksomheden registreret i Norge

Hvilke selskabstyper kan lade sig registrere hos de norske selskabsmyndigheder?

Alle selskabskonstruktioner såsom aktieselskab (A/S), anpartsselskab (ApS), enkeltmandvirksomhed, interessentselskab (I/S), kommanditselskab kan lade sig registrere hos de norske selskabsmyndigheder.

Hvor lang tid tager det for at blive registreret i Norge?

Sagsbehandlingstiden er typsik 2 til 4 uger, men inden ansøgningen kan afsendes tager det normalt 1-2 uger at få indhentet den nødvendige dokumentation for selskabet i Danmark. Samtidig med at registreringsprocessen sættes igang kan Nordic DC tilbyde at registrere det påtænkte domæne med det samme, og så ændre ejerskab på domænet når jeres egen registrering er på plads.

Hvor kan jeg nemmest se om mit .NO domæne er ledigt?

Det ser du nemmest hos Norid.no, som svarer til den rolle som DK-Hostmaster har i Danmark.

Når jeg er registreret som virksomhed i Norge, hvordan får jeg så registreret mit norske domæne?

Du kommer i gang med at registrere norske domæner ved at Nordic DC eller et andet firma som registrere .NO domæner. Bestil dit.NO domæne her.

Koster det et gebyr at få virksomheden registreret i Norge?

Så længde det blot er en udenlandsk registrering af virksomheden, så koster det modsat Danmark ikke noget at lade sig registrere. Der er dog omkostningerne til Nordic DC som forestår papirarbejdet, stiller postadresse til rådighed og det arbejde og ansvar der er ved at være kontaktperson.