Skip to content

Køb et .no – norsk domæne

Nordic DC kan hjælpe dig med at købe dit .no domæne – et norsk domæne som kan registreres af norske virksomheder og person bosat i Norge. Men faktisk køber man ikke et domæne. Man køber en rettighed til at anvende et norsk domæne og forpligtiger sig samtidig til at overholde de regler som gælder for .no domæner i Norge. Så længe man betaler den årlige afgift, så beholder man sin rettighed til domænet.

I Norge er det organisationen Uninett, som er ansvarlig for de norske .no domæner og sub-domæner, hvor af priv.no er af størst betydning og et domæne som private i Norge kan skaffe sig.

Start her for at købe dit norske . no domæne:

  1. Er domænet domæne ledigt?
  2. Se om domænet er ledigt hos norid.no
  3. Er domænet ledigt, så kan du bestille domænet hos Nordic DC, og så registres det hurtigst muligt til Nordic DC – det tager typisk 1-2 dage efter vi har modtaget din betaling. Herefter kan domænet anvendes.
  4. Start registreringen af din egen virksomhed i Norge. Når virksomhedens registrering er på plads efter 2-3 uger, så omregistreres domænet, således din virksomhed selv står som ejer/registrant.

Bemærk at registreringen i Norge ikke medfører hverken momsregistrering eller registrering for betaling af skat og det medfører ingen løbende administration eller krav om indsendelse af årlig selvangivelse. Det er først når din etablering i Norge medfører en større omsætning, at momsregistrering kan komme på tale.

Se priserne for at komme i gang her eller gå direkte til bestilling ved at kontakte os.