skip to Main Content

Nordic DC ApS blev grundlagt i 2006, og har et stort og grundigt kendskab til reglerne for registrering af norske domæner, samt dannelse og registrering af udenlandske virksomheder hos de norske myndigheder (Brønnøysund).

Et domæne er en ret til et domænenavn, og er lige så vigtig for en virksomhed at beskytte, som en virksomhed beskytter sine varemærker og patenter. Derfor bør alle virksomheder beskytte deres norske domænenavne, før de eventuelt bliver registreret af andre virksomheder.

Nordic DC ApS hjælper dig, og din virksomhed med at registrerer dit nye .NO domæne med det samme, for at sikre dit firmanavns domæne ikke registreres af andre, mens processen er igang. Derefter vil der blive foretaget et skifte af ejerskab, når virksomhedsoplysningerne i Norge er på plads, dette tager som regel 2-3 uger.

Det er vigtigt at understrege, at når en virksomhed modtager hjælp fra Nordic DC ApS til at registrere et norsk domæne, gør vi det i dit firmanavn, og virksomheden kan beslutte, om dit domæne skal overføres til andre, fornyes eller fjernes.

Vi gør opmærksom på at andre udbydere, der tilbyder at registrerer et domæne navn, i nogen tilfælde stjæler domæne navnet, og kan derfor medføre at din virksomheds domæne fjernes. Derudover er det også i modstrid med norske regler på domæner, at stjæle domæne navne.

Her kan du læse om en sag, hvor 3300 .no-domæner blev frataget deres firma.

Hos Nordic DC ApS står vi for den gode service, der overholder de norske myndigheders regler, samt sikre din virksomheds ret til jeres domæne.

Læs vores handelsvilkår her.