Skip to content

Nordic DC ApS kan registrere dit .NO domæne

Når din virksomhed opfylder betingelser for at kunne registrere et .NO domæne (se betingelserne her), så kan du kontakte os for registrering af dit norske domæne.

Nordic DC ApS er blandt de 5-6 danske virksomheder, som er godkendt af Norid.no (Norges svar på DK-Hostmaster.dk) til at kunne registrere .NO domæner.

Det koster 75 kr. at oprettelse og 175 kr. årligt at have et NO domæne hos Nordic DC. Domænet fornys automatisk, så har din virksomhed registreret et norsk domæne igennem Nordic DC, så vil du helt automatisk modtage en opkrævning for fornyelse af dit/dine norske domæner.

Ved at anvende Nordic DC til at registrere jeres norske domæner, så er der også adgang til at styre DNS selv via login og password, eller selv anvise minimum 2 DNS servere.

Vil du ikke registrere dit domænenavn igennem Nordic DC, så kan du også kontakte disse firmaer, som også tilbyder hosting:

Wannafind A/S – www.wannafind.dk

WWI A/S – www.wwi.dk

DanDomain A/S – www.dandomain.dk

Priserne svinder fra ca. 300 til 750 kr. pr. domæne pr. år, afhængig af hvilke firma du vælger, om du har brug for DNS service og eventuelt support til at opsætte dit nye domænes IP adresser mv.