Skip to content

Sådan registrerer du et norsk .no domæne i dag!

Ønsker I at komme hurtigt igang eller er det vigtigt for jer, at registrere jeres NO domæne allerede idag, så kontakt os så vi kan hjælpe jer med det samme.

Det tager typisk 2-3 uger at blive registreret hos de norske selskabsmyndigheder, så Nordic DC ApS kan derfor tilbyde jer, at vi registrerer jeres nye norske .NO domæne her og nu i vores navn, og så snart I som virksomhed selv er registreret i Norge, så kommer I også selv til at stå som registrant (ejer) af domænet.

Det koster 599 kr. at registrere et norsk NO domæne her og nu, og så afholder vi alle omkostningerne der er forbundet med at lave et ejerskrifte inden for 3 måneder, når I selv er blevet registreret i Norge.

Husk at selv om I bliver registret i Norge i det norske selskabsregister (enhetsregistreret), så skal i hverken udfylde moms- eller selvangivelse eller betale skat. Der er derfor ingen administration forbundet med jeres registrering.

Kontakt os blot i dag med oplysninger om hvilke domæne vi skal bestille for jer, så er I snart igen med det norske marked.